Previous slide
Next slide

DE NIEUWSTE

GENERATIE DIGITAL MARKETEERS

De nieuwste generatie digital marketing specialisten staat klaar om aan de slag te gaan! 

Binnen Digiship volgen de trainees een groot aantal trainingen waardoor zij de fijne kneepjes van het digital marketing vak leren. De trainingen zijn praktijkgericht en omvat o.a. het behalen van diverse certificaten zoals Google Analytics, Google Ads en Meta Blueprint.

Opgeleid door de beste digitale marketing experts, zorgen deze young professionals direct voor een waardevolle toevoeging aan uw marketing operatie.

Direct inzetbaar en ontzorgd

Op zoek naar een digital marketing talent? Digiship heeft doorlopend kandidaten beschikbaar, die staan te popelen om aan de slag te gaan!

Onze kandidaten gaan aan de slag bij opdrachtgevers en volgen daarnaast het training programma. Het traineeship is een uniek programma met een versnelde ontwikkeling door blended learning. Het programma bestaat uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling tijdens de softskills colleges, coaching & praktijksessies.
De talenten hebben om de week één dag college. Het talent blijft daardoor gedurende het hele traineeship volledig onderdeel van uw team.

Digiship biedt twee modellen:

Plaatsing direct onder contract

De Digiship talenten kunnen direct onder contract komen te staan bij de opdrachtgever.  Digiship verzorgt het gehele werving en selectieproces en zorgt dat u de juiste kandidaat vindt voor uw team. Na acceptatie van het arbeidscontract gaat de kandidaat van start in het traineeship.

Detachering

De Digiship talenten zijn ook beschikbaar op uitzendbasis met een minimale periode van 6 maanden. Digiship verzorgt alle financiële zaken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over loon, pensioen, vakantie dagen, ziekte of werkgeverslasten. Een duidelijk maandbedrag zonder bijkomende kosten. 

Contact

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over Digiship? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Direct contact?
Steven Pieneman:  06-50459131

nl_NLDutch