DIGITALE TRANSFORMATIE TRAINEESHIP

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen en de toekomst van het bedrijfsleven te vormen? Wij bieden een unieke kans om deel te nemen aan ons intensieve Data & Analytics traineeship. Dit programma is speciaal ontworpen voor ambitieuze professionals zoals jij, die gefascineerd zijn door de kracht van gegevens en de impact ervan op moderne organisaties. Daarbij speelt ook dat veel organisaties aan de vooravond of midden in een digitale transformatie zitten, waarbij data een beslissende rol speelt in de succes van de organisatie.

Tijdens dit traineeship word je ondergedompeld in de dynamische wereld van digitale transformatie en data-analyse. Je leert de nieuwste technologieën en tools te gebruiken om waardevolle inzichten te halen uit enorme hoeveelheden gegevens. Onze ervaren experts zullen je begeleiden bij elke stap, zodat je snel vaardigheden en kennis kunt opbouwen die essentieel zijn in de huidige datagedreven economie.

HET TRAINEESHIP

Wat kun je verwachten van ons traineeship?

 1. Diepgaande kennis: We bieden een uitgebreid curriculum dat zich richt op belangrijke aspecten van digitale transformatie en data-analyse. Van data-inzicht tot machine learning en van cloud computing tot datavisualisatie, je krijgt een grondige training in alle essentiële domeinen.
 2. Praktische ervaring: We geloven in hands-on leren. Tijdens het traineeship werk je bij je opdrachtgever aan echte bedrijfsprojecten en krijg je de kans om je vaardigheden in de praktijk te brengen. Dit stelt je in staat om waardevolle ervaring op te doen en direct impact te hebben binnen organisaties.
 3. Begeleiding door experts: Onze deskundige trainers en mentoren staan klaar om je te begeleiden op je leerreis. Ze delen hun diepgaande kennis en ervaring met je en bieden waardevolle feedback en ondersteuning om je te helpen groeien en slagen.
 4. Netwerkopbouw: Tijdens het traineeship kom je in contact met professionals uit de branche en medetrainees, wat waardevolle kansen biedt om je professionele netwerk uit te breiden. Het delen van ervaringen en ideeën met gelijkgestemde individuen zal je inspireren en nieuwe perspectieven bieden.
 5. Carrièremogelijkheden: Na afronding van het traineeship ben je goed voorbereid om je loopbaan voort te zetten bij de opdrachtgever en kan jij je stempel drukken op de digitale transformatie.

 

DE OPLEIDING

Naast je rol bij een toonaangevende opdrachtgever neem je deel aan de opleiding Data & Analytics (Post HBO certificering Beeckestijn Business School). Met deze opleiding ontwikkel jij nieuwe hard skills en werkmethodieken. Denk hierbij aan Design thinking, Agile Scrum, Power BI, SQL, Project Management, rapporteren & datavisualisatie.

Tijdens je opleiding is er ook veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw softskills. Denk hierbij aan o.a. persoonlijk leiderschap, effectief communiceren, overtuigend presenteren, adviesvaardigheden, netwerken en stakeholdermanagement en time management.

DIT BEN JIJ

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een relevante richting;
 • Je hebt al enige relevante ervaring op het gebied IT of Digital, bijvoorbeeld vanuit je stage of bijbaan;
 • Je wordt enthousiast van het volgen van een Post HBO opleidingstraject in combinatie met een fulltime baan;
 • Je hebt affiniteit met IT, Data en alles op het gebied van digital;
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden;
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

DIT KRIJG JE ERVOOR TERUG

 • Een uniek leer- en werktraject
 • Een 12 maanden contract o.b.v. € 2.900,- bruto per maand
 • 24 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (met een standaard vergoeding per werkdag);
 • Flexibele werktijden;
 • Gratis toegang tot een e-learning platform;
 • Mogelijkheid voor een fietsplan
 • 8% Vakantiegeld (jaarlijks uitbetaald in mei)
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km tot maximaal 50 km enkele reis)
 • Pensioen opbouw
 • Mogelijkheid tot deelname in een collectieve ziektekostenverzekering en collectieve schadeverzekering

DE SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Na je sollicitatie ontvang je binnen 3 werkdagen reactie van onze recruiter
2. Als we allebei enthousiast zijn, word je uitgenodigd voor een 1e gesprek met Digiship
3. Je maakt een online assessment
4. Een tweede sollicitatiegesprek met Digiship (op kantoor in Vleuten)
5. Optioneel – een klikgesprek via Microsoft Teams om je teamleden alvast te leren kennen
6. Als iedereen enthousiast is, ontvang je een aanbod van Zeeman in je mailbox

MEER INFORMATIE OVER

Klik hier voor het aanmeldformulier

Wil je meer weten over het traineeship en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Robert Smit, recruiter via 06-50550870 of via robert.smit@digiship.nl.

nl_NLDutch