SUMMER SCHOOL 2023

SUmmer school

Ben jij geïnteresseerd in digital marketing en wil je jouw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Zit je daarnaast in het 2e, 3e of 4e jaar van je studie? 
Dan hebben wij de perfecte training week voor jou in de zomer van 2023!

Onze Summer School voor digital marketing is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in dit dynamische en groeiende vakgebied. Tijdens deze week zul je worden ondergedompeld in de wereld van digital marketing en leren hoe je effectieve digital marketingstrategieën kunt ontwikkelen en implementeren.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt in digital marketing, deze training week zal jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen en je helpen slagen in deze steeds veranderende en competitieve industrie.

 

In het kort:
– 17  t/m 21 juli 2023;
– Les van digital marketing vak experts;
– Hands-on ervaring op doen in management van digital campagnes;
– Inzicht in jouw carrierestappen binnen de (digital) marketing wereld;
– Locatie: Beeckestijn Business School, Leusden;

– Gratis deelname.

PRAKTISCHE KENNIS

De Summer School wordt geleid door ervaren professionals uit de digital marketingindustrie die jou de nieuwste trends en technieken zullen leren. Je krijgt de kans om te netwerken met andere studenten en professionals uit de industrie en hands-on ervaring op te doen met het creëren van digitale campagnes.

Het programma bestaat uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling tijdens de colleges. Bedenk goed: op de hogeschool en universiteit leer je veel over digital marketing en alle kanalen. Tijdens deze week leren wij je de praktische kant; hoe pas je het daadwerkelijk toe! In een kort tijdsbestek word je snel up to speed  gebracht.

Het trainingprogramma van de Digiship Summer School wordt verzorgd door opleidingsinstituut Beeckestijn. Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring. Op deze manier vormen de colleges een prettige mix van theorie en praktijk en gebruiken we inspirerende praktijkcases en voorbeelden.

Programma

Tijdens het programma wordt o.a. stilgestaan bij: 

• Carrière in digital marketing; welke rollen zijn er beschikbaar en welke rollen zullen er in de nabije toekomst ontstaan?
• De laatste trends en ontwikkelingen in digital marketing met o.a. de rol van AI, marketing technologie en de veranderende rol van de marketing manager;
• Digital marketing strategie: hoe zet je een online marketing plan op?

• Google Analytics – het meten van je website en campagnes;
• Google Ads – hoe start ik campagnes via Google en YouTube;
• Social media – Hoe maak en beheer je social content op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en vergaar je extra bezoekers.

Tijdens het programma zullen wij ook aandacht schenken aan het behalen van digital marketing certificaten voor o.a. Google Analytics en Google Ads.

 

MEER INFORMATIE

 

Wil je meer weten over de Summer School of ben je nu al enthousiast en wil je je aanmelden? 

Klik dan hier voor het aanmeldformulier! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MORE INFORMATION?

Neem vrijblijvend contact op met over het Digiship via het contactformulier of bel met Martijn van de Mortel (06-50459131). Wij leggen u graag uit hoe wij u verder kunnen helpen met het verder versterken van uw digitale marketing team.

en_GBEnglish