Digiship lanceert digital marketing Summer School

Digiship lanceert deze zomer de Summer School voor digital marketing. De Summer School is ontworpen om 2e, 3e en 4e jaars studenten te helpen hun digitale marketingvaardigheden te verbeteren door middel van een intensieve training van vijf dagen, gegeven door experts uit het vakgebied en opleidingspartner Beeckestijn Business School.
Young professionals in de marketing lopen vaak bij hun eerste baan aan tegen het ontbreken van specifieke praktijkkennis. De Digiship Summer School biedt studenten, die op zoek zijn naar de nieuwste technieken en strategieën, de mogelijkheid om hun praktische digitale marketingkennis te verbeteren.

Digital marketing training
De trainingen tijdens de Digiship Summer School omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing, sociale media marketing, search advertising en webanalytics. De trainingen worden gegeven door ervaren experts uit de digitale marketingindustrie, die hun kennis en vaardigheden met de deelnemers delen. Voorafgaand aan de trainingen worden de deelnemers getoetst op hun digital marketing kennis d.m.v. talentmapping tool Sqillzer.

Timing en deelname
De Digiship Summer School is beperkt tot maximaal 20 deelnemers. Digiship hanteert een kwaliteitsstandaard, waarbij deelnemers persoonlijke aandacht krijgen, voldoende tijd hebben om vragen te stellen en te oefenen met de geleerde vaardigheden. De trainingen vinden plaats van 17 t/m 21 juli 2023 en zijn op locatie bij opleidingspartner Beeckestijn Business School in Leusden.
Aan deelname aan de Digiship Summer School zijn geen kosten verbonden.
“We zijn verheugd om deze summer school voor Digital Marketing aan te bieden aan studenten die hun digitale marketingvaardigheden willen verbeteren”, aldus Steven Pieneman, directeur van Digiship. “Onze training is ontworpen om deelnemers praktische digital marketing vaardigheden en kennis te bieden die ze direct kunnen toepassen binnen een bedrijfsomgeving.”

Praktische kennis
Digiship heeft een goed beeld van de verwachtingen van werkgevers t.a.v. young marketing professionals. Veel werkgevers geven aan dat praktische kennis over SEA, social advertising en bijvoorbeeld het gebruik van Google Analytics achterblijft. Door deze kennis mee te geven via de Summer School zijn deelnemers verzekerd van de juiste digital marketing kennis voor een bijbaan, stage of eerste baan in het marketing werkveld.
Voor meer informatie over de Digiship Summer School: SUMMER SCHOOL 2023 – Digiship

en_GBEnglish