Sqillzer

tEST JE KENNIS!

Test je digital marketing kennis met behulp van de Sqillzer toetsen! Er zijn genoeg kansen binnen de digital marketing wereld, maar bedrijven eisen steeds vaker zowel ervaring als vaardigheden om te werken met systemen zoals bijvoorbeeld SEO en CRM. Hoeveel kennis heb jij van digital marketing en de systemen die cruciaal zijn voor de digitale marketing operatie.
Onze uitgebreide toetsing omvat een breed scala aan onderwerpen, van SEO, SEA, analytics tot social media marketing.. Of je nu wilt laten zien dat je een expert bent op je vakgebied of gewoon je kennis wilt testen, Sqillzer biedt de juiste test voor jouw behoeften.

 

Bij Sqillzer geloven we dat leren en groeien een continu proces is. Daarom bieden we ook gedetailleerde feedback en rapporten na elke test, zodat je precies kunt zien waar je staat en waar je aan kunt werken. We willen je niet alleen helpen slagen in je huidige doelen, maar ook bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling op de lange termijn.

Sqillzer is zorgvuldig in elkaar gezet om jouw kennis, inzicht en toepassingsniveau zo goed mogelijk te testen. Wij vragen daarom ook jouw uiterste concentratie en ongeveer 30 tot 45 minuten van je tijd. Probeer in een rustige omgeving te zitten en neem de tijd.

Interesse? Via onderstaande link vind je het aanmeldingsformulier en ontvang je toegang tot de test per e-mail. Na afloop van de test ontvang jij de resultaten en heb jij meer inzicht in je kennis en vaardigheden.

Sign up here!

Wil je de Sqillzer test maken? 

Klik dan hier voor het aanmeldformulier! 

MORE INFORMATION?

Neem vrijblijvend contact op met over het Digiship via het contactformulier of bel met Steven Pieneman (06-50 45 91 31).

en_GBEnglish