Voor kandidaten

AAN DE SLAG ALS DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL?

Digital marketing is een van de snelst groeiende vakgebieden. Het digitale marketing landschap is constant in beweging en mede door de coronacrisis heeft er grote verschuiving plaatsgevonden naar meer online oriëntatie- en aankoopgedrag. Hierdoor ontstaat een toenemende vraag op de arbeidsmarkt naar mensen met specifieke competenties en digitale vaardigheden.

Als young professional beschik jij over digitale kennis maar mis je concrete werkervaring om tot inzichten te komen en dit te kunnen toepassen. Dat kunnen wij voor je oplossen!
Ben jij klaar voor een kickstart in jouw loopbaan? Én heb jij de ambitie om binnen een bedrijf het verschil te gaan maken als digital marketing specialist

Dan zijn de Digiship traineeships echt iets voor jou!

Wat je gaat doen

Jij maakt onze klanten blij door succesvolle oplossingen te bedenken voor (digital) marketing vraagstukken. Denk aan vraagstukken over het genereren van nieuwe klanten of juist het behouden van klanten door de inzet van slimme online marketing acties. In alle gevallen gaat het om het bedenken van de juiste marketing strategie op basis van marketing data. 

Wat hebben onze klanten gemeen? De sterke behoefte aan digital marketing specialisten die met ze meedenken en direct het verschil kunnen maken.

Als trainee werk je bijvoorbeeld als search marketing specialist bij een marketing bureau, werk je aan de social media strategie van een grote multinational of help je mee om een contentmarketing voor een adverteerder uit te rollen. Er is nog veel meer mogelijk. Door middel van data analyse is het mogelijk de online sales van jouw opdrachtgever met procenten te laten stijgen. Wie weet optimaliseer jij binnenkort de vindbaarheid in Google van een grote Nederlandse verzekeraar. Het kan allemaal! Als ambitieuze professional ben je vaak van initiatief tot en met realisatie betrokken.

De digiship traineeships

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen en de toekomst van het bedrijfsleven te vormen? Wij bieden een unieke kans om deel te nemen aan ons intensieve Data & Analytics traineeship. Dit programma is speciaal ontworpen voor ambitieuze professionals zoals jij, die gefascineerd zijn door de kracht van gegevens en de impact ervan op moderne organisaties. Daarbij speelt ook dat veel organisaties aan de vooravond of midden in een digitale transformatie zitten, waarbij data een beslissende rol speelt in de succes van de organisatie.
Het Digitale Transformatie traineeship is een samenwerking tussen Zeeman en Digiship en bestaat uit een werk-/leertraject van twee jaar. In deze twee jaar ga jij aan de slag in verschillende rollen binnen het IT/Data team om erachter te komen welke functie het beste bij jou past. Gekoppeld aan deze rollen zijn diverse taken en verantwoordelijkheden die je onder begeleiding van vakspecialisten uitvoert. De beschikbare rollen zijn o.a.; Webanalist Reporting/PowerBI specialist Tester / test-coördinator Projectmanager Functioneel analist PMO
Ben jij geïnteresseerd in digital marketing en wil je jouw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan hebben wij de perfecte training week voor jou in de zomer van 2023!
Het managen van display, social en search advertising campagnes wordt voor de deelnemers aan het Campagne Management Specialist traineeship gesneden koek. Zij vormen de spin in het web in de dagelijkse campagnes en zorgen dat zij op ieder moment in control zijn en bij kunnen sturen.
In een programma van 6 maanden worden de fijne kneepjes en de breedte van het online marketing vak bijgebracht. Breed geschoold en daardoor multi-inzetbaar. Van Google Analytics tot SEO, van social content tot CX. Deelnemers aan dit traineeship zijn gespecialiseerd in het bereiken van klanten en het verbeteren van de effectieve zichtbaarheid.
Het Marketplaces traineeship is een van de meest specifieke traineeships van Digiship. Naast specifieke aandacht voor retailmedia en nationale en internationale marketplaces, worden kandidaten in de breedte opgeleid over social, search en programmatic advertising. Een campagne manager met verstand van supplychain, pricing en distributie, waardoor zij een waardevolle rol vervullen in meerdere lagen van de organisatie.

GECERTIFICEERDE POST-HBO OPLEIDING

De Digiship traineeships starten op meerdere momenten in het jaar en duren 6 tot 9 maanden. Alle trainingen worden verzorgd door één van de beste marketing opleiders van Nederland: de Beeckestijn Business School in Leusden. Trainees volgen een Blended Learning traject. Je start met een kort en intensief leertraject, de ‘Pressure Cooker’. Tijdens deze weken volg je intensieve trainingen over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

– De laatste trends, ontwikkelingen en vakkennis van online marketing*
– Ontwikkelen en implementeren van een online marketing plan*
– Meten, analyseren en bijsturen van resultaten op websites en campagnes*
– Tools en tactieken om een online marketing plan operationeel uit te voeren*

Naast de klassikale training wordt ook van je verwacht dat je d.m.v. zelfstudie belangrijke certificaten t.b.v. Google Analytics, Google Ads en Meta Blueprint behaalt.

Natuurlijk leer je daarna veel door training-on-the-job, maar wij blijven jouw kennis en kunde vergroten door middel van 2 klassikale lesdagen en 2 zelfstudie dagen.

Alle traineeships zijn post-HBO opleidingen verzorgd door Beeckestijn Business School en bij een goede afronding ontvang je een Post-HBO diploma en mag je een Digital Marketing Specialist titel voeren.

(*ONDERWERPEN BEHORENDE BIJ DIGITAL MARKETING SPECIALIST – TRAINEESHIP)

AAN DE SLAG

Onze opdrachtgevers zijn adverteerders, marketingbureaus en uitgeverijen. Partijen waar digitale marketing hoog op de agenda staat en je je snel zal ontwikkelen als digitale marketing specialist. Dat kan in uiteenlopende functies als bijvoorbeeld content marketeer, programmatic advertising, campagne manager of social media specialist.
Tijdens het gehele traineeship heb je een mentor die jouw persoonlijke ontwikkeling volgt en waar nodig helpt met vragen. Op deze wijze leren we elkaar goed kennen en voel je je snel thuis bij zowel de opleiding als de opdrachtgever.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in het hele land en wij bekijken op individueel niveau welke opdrachtgever en werkzaamheden het beste bij je passen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw woonplaats en persoonlijke wensen.

Persoonlijke ontwikkeling

Door te starten met een uitdagende baan in combinatie met een intensief blended learning traject van colleges, e-learning, personal coaching, clinics en events, wordt persoonlijke groei een garantie!

Naast diepgaande kennis over digitale marketing, spijkeren wij je ook bij op persoonlijk vlak door het trainen van je communicatieve en presentatie vaardigheden. Zo ontwikkel je je snel op persoonlijk gebied.

Door deze versnelling van je persoonlijke groei kun jij ook de versnelling in de organisatie van je opdrachtgever bewerkstelligen.

Wie zoeken wij

Heb je recent je studie communicatie, marketing, commerciële economie of een aanverwante studie afgerond? Heb je affiniteit met digitale marketing en zoek je een organisatie, die jou de kans biedt om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en herken je je in onderstaande punten?

– Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
– 0-2 jaar werkervaring;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Nieuwsgierig en ondernemend

Dan maken we graag op korte termijn kennis met jou!

DE ROUTE NAAR HET TALENTSHIP

Stap 1: Je hebt ongetwijfeld veel vragen over het traineeship. Tijdens je introductiegesprek beantwoorden wij ze allemaal. Voelt het goed om je op deze manier versnelt te gaan ontwikkelen? Dan gaan we van start!

Stap 2: Bij deze stap gaan wij je vrijblijvend meer inzicht geven in jouw huidige digitale kennis en vaardigheden d.m.v. onze Sqillzer toetsen. De resultaten van deze toets bespreek je met onze digitale marketing specialist. Op basis van de resultaten en jouw wensen geven wij een heldere feedback over jouw kansen en mogelijkheden en welk traineeship goed bij je zou kunnen passen.

Stap 3: Zien we het beiden zitten? Dat is mooi, want dan sluit je je aan bij de talenten van Digiship. Gedurende maximaal 6 weken krijg je van ons toegang tot een online leeromgeving, investeren wij in jouw talenprofiel en ga je kennis maken met onze opdrachtgevers.

Stap 4: Is er een match met onze opdrachtgever? Off You Go! Het traineeship gaat van start en daarmee je nieuwe baan met Post HBO opleidingstraject voor een versnelde groei tot digital specialist.

Wil jij aan de slag als digital marketing professonial en werken voor aantrekkelijke opdrachtgevers? Meld je dan snel aan voor één van onze traineeships.

Klik hier om je aan te melden voor het Talentship

Wil je meer weten over de traineeships en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Steven Pieneman, recruiter via 06-50459131 via steven@digiship.nl.

nl_NLDutch