Ondersteun je team door de nieuwe generatie marketeers

DE NIEUWE GENERATIE DIGITAL MARKETEERS

De nieuwste generatie digital marketing specialisten staat klaar om aan de slag te gaan bij bedrijven! Opgeleid door de beste digitale marketing vak experts, zorgen deze young professionals direct voor een waardevolle toevoeging aan uw marketing operatie.

Binnen Digiship volgen de trainees een groot aantal trainingen waardoor zij de kneepjes van het vak leren. Na een korte intensieve lesperiode van een maand kunnen ze direct aan de slag binnen uw bedrijf.

– Direct inzetbaar
– Jong talent met de juiste digital marketing skillset
– Begeleiding door een senior marketing professional
– +/- 6 maanden (post-HBO) traject
– Post-HBO opleiding via Beeckestijn Business School

 

HIGH POTENTIALS

De Digiship traineeships leiden high potentials binnen 6  maanden op tot de nieuwe generatie digital marketeers voor uw organisatie.

✔ Uniek opleidingsprogramma van trainee tot Specialist (6 mnd)
✔ Versnelde ontwikkeling trainee door blended learning
✔ Direct actief aan de slag met concrete praktijkopdrachten
✔ Persoonlijke coaching en begeleiding vanuit Sqillzer en Beeckestijn
✔ Gedegen screening op high potentials
✔ Direct een high potential beschikbaar voor uw organisatie
✔ Direct onder contract of op uitzendbasis
✔ Aantrekkelijk tarief

KENNIS VERDIEPING

Kennisverbreding en verdieping binnen uw organisatie en team.

UITGEBREID LESPROGRAMMA

Klassikale colleges, e-learning, praktijksessies, clinics en events.

DIRECT INZETBAAR

Praktische kennis waardoor trainees direct aan de slag kunnen.

AANTREKKELIJK TARIEF

Direct inzetbaar talent tegen een schappelijk investering.

DOORLOPENDE KENNISOPBOUW

Versnelde ontwikkeling door blended learning programma

PERSOONLIJKE COACHING

Begeleiding van het docentennetwerk van Beeckestijn.

DIRECT INZETBAAR EN ONTZORGD

Het traineeship is een uniek programma met een versnelde ontwikkeling door blended learning. Het programma bestaat uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling tijdens de softskills colleges, coaching & praktijksessies.
De talenten hebben om de week één dag college. Het talent blijft daardoor gedurende het hele traineeship volledig onderdeel van uw team.

Digiship biedt twee modellen:

– Plaatsing direct onder contract
– Detachering

Plaatsing direct onder contract
Digiship talent kan direct onder contract komen te staan bij u als opdrachtgever. Digiship verzorgt het gehele werving en selectieproces en zorgt dat u de juiste kandidaat kan selecteren. Na acceptatie van het arbeidscontract gaat de kandidaat van start in het traineeship.

Detachering
Digiship verzorgt alle financiële zaken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over loon, pensioen, vakantie dagen, ziekte of werkgeverslasten. 

SELECTIE EN TRAINEES

Digiship beschikt over een uniek en geavanceerd toetsingsplatform, genaamd Sqillzer, voor het in kaart brengen van digitale kennis en vaardigheden onder young professionals. Hierin werkt Sqillzer samen met toonaangevende digitale partijen en diverse hogescholen. High potentials worden tevens getoetst op numerieke, abstracte en verbale vaardigheden en krijgen een uitgebreid intake gesprek.

Zo bieden wij de garantie dat onze trainees het niveau hebben om in korte tijd uit te groeien tot Digital Marketing specialist binnen uw organisatie.

DE DIGISHIP TRAINEESHIPS

Digital marketing is als vakgebied volop in beweging. Binnen de markt zien we een grote vraag naar generalisten, de hedendaagse digital marketeer. Verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten gekoppeld aan site en campagnes. Wij zien echter ook specialismen ontstaan zoals campagne management en CRM/Marketing Automation.

Digiship biedt daarom 4 verschillende traineeships:

Digital Marketing Specialist (6mnd)
In dit traineeship leiden wij talent op tot digital marketing specialist. In een programma van 6 maanden brengen wij hen de fijne kneepjes van het online marketing vak bij.

Campagne Management Specialist (6mnd)
Display, social, content en search advertising wordt voor de deelnemers aan het campagne management traineeship gesneden koek. Zij vormen de spin in het web bij de online marketing campagnes en wij zorgen dat zij op ieder moment in control zijn bij kunnen sturen.

CRM – Marketing Automation Specialist (6mnd)
Grootschalige digitale transformatie staat op de agenda bij veel partijen en er worden nieuwe tools geïmplementeerd om het uiterste uit de campagnes te halen. CRM en marketing automation zijn daarbij de keywords. Deze specialisten nemen het voortouw bij het aan elkaar knopen van de verschillende CRM kanalen en databases.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact op met over het Digiship via het contactformulier of bel met Martijn van de Mortel (06-50459131). Wij leggen u graag uit hoe wij u verder kunnen helpen met het verder versterken van uw digitale marketing team.

nl_NLDutch