Previous slide
Next slide

Voor

KANDIDATEN

Ben jij klaar voor de kickstart van jouw loopbaan in digital marketing? 
Én heb jij de ambitie om binnen een bedrijf het verschil te maken als digital marketing specialist?

Dan zijn de Digital Marketing Traineeships van Digiship iets voor jou!

Voor

Bedrijven

De nieuwste generatie digital marketing specialisten van Digiship staat klaar om aan de slag te gaan!

Opgeleid door de beste digital marketing experts, zorgen deze young professionals direct voor een waardevolle toevoeging aan uw digital marketing operatie.

Het digital marketing vakgebied is voortdurend in beweging. In de dagelijkse praktijk is “online” niet meer weg te denken. Veel talenten kiezen dan ook voor een carrière binnen de digital marketing. 

Tijdens de opleiding aan universiteit of hogeschool is de theoretische zijde van (digital) marketing behandeld, maar niet de praktische kant. Hoe zet je een Adwords campagne op? Hoe verhoog je de positie van je website in de zoekmachines door middel van SEO of hoe creëer je een opvallende social media campagne? Dit is precies waar Digiship in voorziet: praktijk gerichte trainingen, waardoor je snel zelf aan de slag kan!

De nieuwste generatie
Digital Marketeers

De nieuwste generatie digital marketing specialisten staat al klaar om aan de slag te gaan! Opgeleid door de beste digital marketing experts, zorgen deze young professionals direct voor een waardevolle toevoeging aan uw marketing operatie.

Binnen Digiship volgen de trainees een groot aantal trainingen waardoor zij de kneepjes van het online marketing vak leren. Te beginnen met een zogenaamde ‘pressure cooker’ van 8 dagen klassikale training en vervolgens een half jaar lang 2 dagen per maand.

Digiship helpt uw organisatie vooruit met digital marketing talent. Wij werven marketing talent, leiden hen in korte tijd op tot een hoog digital marketing niveau en plaatsen deze talenten binnen uw organisatie. Direct onder contract of op uitzendbasis.

Daarnaast bieden wij  opleidingsmogelijkheden om uw huidig personeel door te ontwikkelen van medior naar senior niveau.

De traineeships van Digiship leiden high potentials in 6 tot 9 maanden op tot de nieuwe generatie digital marketeers voor uw organisatie.

  • Uniek opleidingsprogramma van trainee tot expert
  • Versnelde ontwikkeling trainee met behulp van blended learning
  • Opleiding verzorgt door gerenommeerd opleidingsinstituut Beeckestijn Business School
  • Gedegen screening op high potentials
  • Direct een marketing talent beschikbaar voor uw organisatie
  • Aantrekkelijk tarief
  • Direct onder contract of op uitzendbasis

Kennisverbreding en verdieping binnen uw organisatie en team.

Klassikale colleges, e-learning, praktijksessies, clinics en events.

Praktische kennis waardoor trainees direct aan de slag kunnen.

icon12-removebg-preview

Direct inzetbaar talent tegen een schappelijk investering.

Versnelde ontwikkeling door blended learning programma.

Begeleiding van het docentennetwerk van Beeckestijn.

Direct inzetbaar en ontzorgd

Op zoek naar een digital marketing talent? Digiship heeft doorlopend kandidaten beschikbaar, die staan te popelen om aan de slag te gaan!

Onze kandidaten gaan aan de slag bij opdrachtgevers en volgen daarnaast het training programma. Het traineeship is een uniek programma met een versnelde ontwikkeling door blended learning. Het programma bestaat uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling tijdens de softskills colleges, coaching & praktijksessies. De talenten hebben om de week één dag college. Het talent blijft daardoor gedurende het hele traineeship volledig onderdeel van uw team.

Digiship biedt twee modellen:

Plaatsing direct onder contract

De Digiship talenten kunnen direct onder contract komen te staan bij de opdrachtgever. Digiship verzorgt het gehele werving en selectieproces en zorgt dat u de juiste kandidaat vindt voor uw team. Na acceptatie van het arbeidscontract gaat de kandidaat van start met het traineeship.

Detachering

De Digiship talenten zijn ook beschikbaar op uitzendbasis met een minimale periode van 6 maanden. Digiship verzorgt alle financiële zaken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over loon, pensioen, vakantiedagen, ziekte of werkgeverslasten. Een duidelijk maandbedrag zonder bijkomende kosten. 

Toetsing en kwaliteit

Digiship beschikt over een uniek en geavanceerd toetsingsplatform ‘Sqillzer’ voor het in kaart brengen van digitale kennis en vaardigheden onder young professionals. Hierin werkt Sqillzer samen met toonaangevende digitale partijen en diverse hogescholen.
High potentials worden tevens getoetst op numerieke, abstracte en verbale vaardigheden en krijgen meerdere uitgebreide intake gesprek.

Zo bieden wij de garantie dat onze trainees het niveau hebben om in korte tijd uit te groeien tot digital marketing specialist binnen uw organisatie.

DE TRAINEESHIPS

Digiship biedt post-HBO traineeships met praktijkgerichte trainingen. Hierbij worden zowel hard skills als soft skills belicht. Naast klassikale colleges dienen kandidaten via e-learning versneld certificaten te behalen voor bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads en Meta Blueprint.

Binnen de markt zien we een grote vraag naar generalisten, de hedendaagse digital marketeer. Verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten gekoppeld aan site en campagnes.

Wij zien echter ook specialismen ontstaan zoals campagne management en CRM/Marketing Automation en Marketplaces.
Digiship biedt daarom 4 verschillende traineeships gericht op de dagelijkse digital marketing praktijk:

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen en de toekomst van het bedrijfsleven te vormen? Wij bieden een unieke kans om deel te nemen aan ons intensieve Data & Analytics traineeship. Dit programma is speciaal ontworpen voor ambitieuze professionals zoals jij, die gefascineerd zijn door de kracht van gegevens en de impact ervan op moderne organisaties. Daarbij speelt ook dat veel organisaties aan de vooravond of midden in een digitale transformatie zitten, waarbij data een beslissende rol speelt in de succes van de organisatie.
Het Digitale Transformatie traineeship is een samenwerking tussen Zeeman en Digiship en bestaat uit een werk-/leertraject van twee jaar. In deze twee jaar ga jij aan de slag in verschillende rollen binnen het IT/Data team om erachter te komen welke functie het beste bij jou past. Gekoppeld aan deze rollen zijn diverse taken en verantwoordelijkheden die je onder begeleiding van vakspecialisten uitvoert. De beschikbare rollen zijn o.a.; Webanalist Reporting/PowerBI specialist Tester / test-coördinator Projectmanager Functioneel analist PMO
Ben jij geïnteresseerd in digital marketing en wil je jouw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan hebben wij de perfecte training week voor jou in de zomer van 2023!
Het managen van display, social en search advertising campagnes wordt voor de deelnemers aan het Campagne Management Specialist traineeship gesneden koek. Zij vormen de spin in het web in de dagelijkse campagnes en zorgen dat zij op ieder moment in control zijn en bij kunnen sturen.
In een programma van 6 maanden worden de fijne kneepjes en de breedte van het online marketing vak bijgebracht. Breed geschoold en daardoor multi-inzetbaar. Van Google Analytics tot SEO, van social content tot CX. Deelnemers aan dit traineeship zijn gespecialiseerd in het bereiken van klanten en het verbeteren van de effectieve zichtbaarheid.
Het Marketplaces traineeship is een van de meest specifieke traineeships van Digiship. Naast specifieke aandacht voor retailmedia en nationale en internationale marketplaces, worden kandidaten in de breedte opgeleid over social, search en programmatic advertising. Een campagne manager met verstand van supplychain, pricing en distributie, waardoor zij een waardevolle rol vervullen in meerdere lagen van de organisatie.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Digiship via het contactformulier of bel met Steven Pieneman (06-50459131).
Wij leggen u graag uit hoe wij u verder kunnen helpen met het versterken van uw digitale marketing team.

nl_NLDutch